Kunstplanten en kunstbloemen zijn een prima alternatief voor mensen zonder groene vingers. Ook te gebruiken voor locaties waar natuurlijke planten moeilijk groeien. Kunstplanten en kunstbloemen zijn erg populair geworden door het gebruik van betere materiale t.o.v. jaren geleden.  De kunstplanten en kunstbloemen van FleurStyle  hebben de beste prijs/kwaliteit.

Zijn uw bloemen en planten van zijde? 

Vroeger werden kunstplanten en kunstbloemen van echte zijde gemaakt. Van oorsprong kwamen deze veel uit Italië. Tegenwoordig worden ze uit eerste kwaliteit synthetische stoffen gemaakt. Voordeel is, dat ze minder snel verkleuren dan natuurlijke stoffen. Zijden bloemen en planten worden amper meer gemaakt. Maar de term zijden bloemen wordt nog steeds gebruikt, echter onterecht. Er wordt ook wel mindere kwaliteit aangeboden, maar dat is dan ook duidelijk te zien.

Hoe kun je zien, wat goede kunstplanten/kunstbloemen zijn?

De betere kunstplanten herken je vaak aan de verscheidenheid van blaadjes. Grotere en kleinere, lichte en donkere blaadjes. Langere en kortere takken.

Zijn kunstplanten en kunstbloemen ook geschikt voor buiten?

Kunstplanten zijn niet gemaakt om permanent buiten te staan. Na verloop van tijd gaan kunstplanten verkleuren en verwaaien. Toch zetten veel klanten  kunstplanten buiten, omdat ze er dan toch enkele jaren plezier van hebben.

Zijn uv bestendige kunstplanten en kunstbloemen  geschikt voor buiten?

Er is niets bestand tegen weersinvloeden. Alles is aan slijtage onderhevig. Zelfs auto's verkleuren. En ook de zgn. uv bestendige planten. Het enige voordeel van uv bestendige planten is, dat je de verkleuring kunt vertragen, door de plant met zgn. uv bestendige spray te behandelen. Maar ook dit moet je regelmatig herhalen. En onder zgn. extreme omstandigheden, heeft het ook geen effect, Planten, welke gemaakt zijn van kunststof, "plastic ", zijn nog het meest geschikt voor buiten. Bovendien is het prijsverschil tussen uv en '' gewone '' kunstplanten wel heel groot. Kunt u ook een paar keer " gewone '' kunstplanten voor kopen. 

 

Wat is de kwaliteit van uw bloemen en planten?

Wij proberen de beste kwaliteit tegen de laagst mogelijke prijs te verkopen. Wij verkopen niet tegen de laagste prijs. Wij verkopen tegen de beste prijs/kwaliteit. Veel van onze producten kunt u ook tegenkomen in de betere webwinkels of betere tuincentra. Wij hebben o.a. ook merken zoals bijv. Parlane, PTMD of MICA.

Hoe plaats ik een plant in een pot?

Voor het opvullen van de pot  kunt u bouwschuim, piepschuim of steekschuim gebruiken. De pot eerst opvullen met bijv. steekschuim. Daarna kunt u de uitgevouwen plant er in steken. De plant wel diep genoeg insteken, zodat de steel niet te zien is. Mocht de steel te lang zijn, dan even inkorten. Dan het steekschuim afdekken met bijv. mos, tillantsia, potgrond of kleikorrels en klaar!

Waarom moet ik verzendkosten betalen?

Het toverwoord is momenteel gratis verzenden. Maar is gratis verzenden wel gratis verzenden? Iemand moet dit toch betalen en dus worden verzendkosten ingecalculeerd bij de prijs. Bij een bestelling van slechts 1 artikel is dit zeer aantrekkelijk. Bestelt u echter meerdere artikelen, dan kunt u beter even rond kijken. Gegarandeert, dat u bij meerdere artikelen bestellen dan weer duurder uit bent. Vaak wordt ook pas gratis verzonden vanaf een bepaald aankoopbedrag.

Waarom betaal ik o.a. retourkosten en kosten voor achteraf betalen?

Zoals u ongetwijfeld zult weten, worden alle kosten bij collega's in de verkoopprijs doorberekend. Het lijkt dan, dat u nergens voor hoeft te betalen.  Dit betekent ook, dat iemand, die bijv. geen gebruik maakt van retour of van achteraf betalen, wel betaalt voor iemand, die er wel gebruik van maakt. Wij vinden dit oneerlijk. Wij vinden, dat alleen degene, die gebruik maakt van retour of van bijv. achteraf betalen, moet betalen voor deze mogelijkheden en niet degene, die er geen gebruik van maakt.

© 2006 - 2021 Kunstplanten en kunstbloemen | FLEURSTYLE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel