Verzendkosten.

Door onze lage prijssteling moeten wij helaas wel verzendkosten berekenen. Voor 1 laaggeprijsd artikel is dit, voor u als klant, waarschijnlijk niet interessant. Maar bij meerdere artikelen, bent u bij ons altijd het voordeligst uit. Uiteindelijk is dit voor u voordeliger dan " gratis " verzending.

Prijs is bij ons prijs en niet vanaf een bepaalde, te bestellen, hoeveelheid.

Onze prijzen zijn inclusief btw en wordt niet achteraf alsnog berekend, zoals bij sommige collega's gebeurt.

Wij hanteren binnen Nederland per zending 1 tarief aan verzendkosten . Ook als pakketten zwaarder en groter zijn dan de door PostNl gehanteerde limiet. Wij berekenen dus ook niet extra.

De verzendkosten zijn nu  € 6,95 ( incl. btw )  per zending. Dit is beneden het normale PostNl tarief ( € 8,41 incl.btw )

Voor klachten over PostNL en eventuele vertragingen kunt u terecht op de website van PostNL: Postnl.nl/klantenservice.

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten  € 8,95 ( incl. btw ).

 

Levertijd.

Wij vinden het belangrijk dat u precies weet wat de status van uw bestelling is. Is het pakket al verzonden? Wanneer wordt het pakket afgeleverd? Elke bestelling wordt gekoppeld aan een track & trace link die u via e-mail ontvangt. Met behulp van de track & trace heeft u een indicatie, wanneer uw bestelling zou kunnen worden geleverd..

Uw order wordt normaliter 1 - 5 werkdagen na betaling van uw bestelling geleverd.

Wanneer er een weekend in valt, of feestdagen, of door drukte bij PostNl, of door onvoorziene omstandigheden buiten onze schuld, zou de levering  enige vertraging kunnen hebben.

PostNl bezorgt 5 dagen in de week ( dinsdag t/m zaterdag.)

Bent u niet aanwezig?  Dan biedt Postnl het pakket aan bij de buren. U ontvangt dan een kennisgeving waarin staat op welk huisnummer het pakket afgeleverd is. Als u niet thuis bent, of afgeven bij de buren niet lukt, probeert Postnl het een tweede keer.

Wilt u uw bestelling uitsluitend op het opgegeven adres bezorgd hebben? Geen probleem.

Geeft u dit dan a.u.b. aan bij opmerkingen.

 

Afhalen PostNl servicepunt.


Als aflevering van het pakket uiteindelijk niet mogelijk is, kunt u de zending binnen 2 weken van het PostNl servicepunt afhalen.

© 2006 - 2018 Kunstplanten en kunstbloemen | FLEURSTYLE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel